Een proactieve aanpak van uw dossier

Bij BCD Advocaten gaan we proactief aan de slag met uw dossiers. U krijgt een efficiënte, kwaliteitsvolle en gespecialiseerde dienstverlening. Advies en informatie of bemiddeling en onderhandeling: samen gaan we de uitdaging aan om gerechtelijke procedures te vermijden en uw geschillen snel op te lossen.

Verzekeringsrecht

Verzekeringsrecht

Verzekering – verkeer - aansprakelijkheid

Voor verkeersovertredingen waarvoor U zich voor de Politierechtbank dient te verantwoorden kan U steeds bij ons terecht.

De kosten aan Uw wagen terugvorderen van de aansprakelijke voor het verkeersongeval, een vergoeding voor lichamelijke schade bekomen, in het kader van een deskundigenonderzoek Uw belangen behartigen of een dispuut rond  burgerlijke aansprakelijkheid tot een goed einde brengen wanneer u zelfaansprakelijk bent voor een schadegeval.

Lees meer

Familierecht

Familierecht

Familierecht – familiaal vermogensrecht – erfrecht

De familie- en gezinsband is iets unieks. Helaas loopt het soms spaak binnen deze  samenlevingsverbanden. Of misschien wil u gewoon Uw toekomst plannen. BCD Advocaten staat u bij, van huwelijkskwesties die mogelijks in echtscheidingen uitmonden, regelingen omgangsrecht en onderhoudsgeld voor de kinderen tot de planning van uw nalatenschap en regeling erfenis.

Lees meer

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Handels- en ondernemingsrecht

Is uw bedrijf in volle expansie of zoekt u een partner om de cijfers en kleine letters juridisch te bewaken? Onderneem in alle rustmet persoonlijke juridische ondersteuning. Inclusief een hands-on aanpak van laattijdige betalers en het opstellen van waterdichte contracten.

Lees meer

Omgevings- en administratief recht

Omgevings- en administratief recht

Administratief recht

Als vastgoedspecialist weten we wat u nodig heeft om uw bedrijf optimaal te laten functioneren, bouwprojecten erdoor te krijgen of net tegen te houden indien zij een storend element vormen.

Lees meer

Bouw -en aannemingsrecht

Bouw -en aannemingsrecht

Bouw- en aannemingsrecht

Zorg ervoor dat uw bouwprojecten verlopen in een goede verstandhouding met alle bouwpartners. Bij BCD Advocaten hebben we alle expertise in huis om u bij te staan. Zo blijven de verhoudingen met hoofdaannemers, architecten, verzekeraars en alle andere partijen positief en constructief. Dat is een partnerschap om op te bouwen.

Lees meer

Vastgoedrecht

Vastgoedrecht

Vastgoedrecht

De aankoop van een pand is een fikse investering. Logisch dus dat u hoopt op een vastgoedervaring zonder veel hobbels. Komt u toch problemen tegen met betrekking tot uw vastgoed? Dan is BCD Advocaten om advies en oplossingen op maat aan te bieden.

Lees meer

Fiscaal recht

Fiscaal recht

Fiscaal recht

Ondernemer of particulier : iedereen komt in aanraking met de fiscus, Zit U met bepaalde vragen rond toepassing van de belastingwetgeving ? Heeft U fiscale controle en gaat U niet akkoord met de bevindingen van de fiscus ? Wenst U zekerheid te krijgen omtrent een bepaalde fiscale planning die U voor ogen heeft ? BCD Advocaten helpt mee een antwoord te bieden en een oplossing te bereiken die de goedkeuring van de fiscus wegdraagt en waarmee U met de gevraagde rechtszekerheid Uw activiteiten kan voortzetten.

Lees meer